AKTIVITETER

AKTIVITETER

Aktiviteter

FÖR DEN AKTIVA

För de aktiva finns fotbollsplan och volleybollplan. Bordtennisbord finns både utomhus och inomhus.Vid den närbelägna stranden finns grillplats och badbrygga. Under tiden 1/5-30/9 finns 10 stycken kanoter med paddlar och flytvästar till ert förfogande.


Missa inte en härlig kanottur utmed Strömsholms kanal!


Aktiviteter

KAMRATBANAN

Femkamp eller teamutveckling?

Ett bra och roligt sätt att öka sammanhållningen och skapa ett bättre samarbete i en grupp är att använda vår kamratbana. Vår kamratbana handlar om att hjälpa föreningar och företag, både unga och vuxna, att lära sig att arbeta tillsammans i grupp, att kommunicera med och leda varandra.


Gemensamt för alla övningar är att de kräver att alla gruppmedlemmar är med för att klara av övningarna. På en kamratbana är det praktiska problem som det gäller att lösa tillsammans. De olika övningarna är utformade så att personerna som ska genomföra dem är beroende av varandra för att lösa uppgiften. Styrka, smidighet, balans, logik, fanatsi och tålamod är exempel på egenskaper som är bra att ha i gruppen. Samarbete mellan de olika individerna är en förutsättning för att gruppen ska lyckas!


Ni kan använda kamratbanan som en del i teamutvecklingen eller som en del i en 5-kamp bara för nöjes skull!


Ladda hem en pdf med Kamratbanans alla stationer.


Rävnäs Lägergård ägs och drivs av KFUM Västerås. www.kfumvasteras.se